vineri, 19 aprilie, 2024

Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

Distribuie:

Publicat:

Laurențiu Reghecampf (46 de ani) și iubita lui, Corina (30 de ani), vor deveni părinții unui fiu în primăvara anului acesta. Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, antrenorul a vorbit, printre multe altele, despre partenera lui de viață, dar și despre fosta ei relație cu solistul Kamara.
 

După ce Cătălin Măruță a menționat informațiile apărute în presă despre Kamara și iubita lui, Corina, Laurențiu a spus: „Eu nu am nicio problemă. Mi se pare urât. Și eu am avut 19-20 de ani. Toți am făcut, la un moment dat, ceva. Să ies acum să spun că am fost cu nu știu cine. Ok, și? Și ce?”.
 

Pentru Realitatea Sportivă, în noiembrie 2021, Kamara a declarat că el și Corina s-au cunoscut la un concert din Călimănești. „Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă, spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. (…) Ulterior, am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzică și de copiii mei. În rest, este distracție”, a explicat Kamara.
 

„Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori, cred, când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești și, parcă, una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit, i-am trimis filmulețul și pozele”, a continuat.
 

În filmarea care a apărut pe Internet, Kamara îi oferă Corinei mai multe sfaturi de viață. „Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați”, a mai declarat Kamara.
 

„Am cunoscut-o pe Corina la un eveniment, la o petrecere, dar nu am cunoscut-o direct, doar am văzut-o. După am încercat să iau legătura și să o cunosc cu adevărat. Nici nu cred că este important și că interesează pe cineva exact cum ai cunoscut pe cineva. Important este ce simți pentru persoana respectivă și ce se întâmplă de-acum încolo. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruță”.
 

În vara anului 2021, după 13 ani de mariaj, Laurențiu și a doua lui soție, Anamaria Prodan (49 de ani), s-au separat. Fostul cuplu are împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, alintat Bebe sau Bebeto, în vârstă de 13 ani. Din primul mariaj cu Mariana Pfeiffer, antrenorul mai are un fiu, Luca, în vârstă de 20 de ani.
 

„Corina este o fată foarte sinceră, enervant de sinceră, căpoasă. N-a ținut niciodată cont de faptul că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă să plece (n.red.: cu el unde avea nevoie). Niciodată nu mi-a cerut, așa cum spune Anamaria, să divorțez. Nici în secunda asta nu-mi cere lucrul ăsta. Nu am avut niciodată discuții pe acest subiect. I-am spus că vreau să fie în afara acestui subiect, pentru că astea sunt lucrurile mele de rezolvat. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a mai spus.
 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img