News Flash:

Laurențiu Reghecampf tace și face. Lovitură grea pentru Anamaria Prodan

5 Octombrie 2022
511 Vizualizari | 0 Comentarii
310463374 689476092543279 4889655889443636001 n

Laurențiu Reghecampf tace și face. Antrenorul de fotbal este rezervat în declarații de presă, dar lucrează mult cu avocații săi care îl reprezintă în procesul de divorț. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, după altercația dintre cei doi soț, Reghe a luat o decizie și nu pare că va da înapoi.

Lovitură grea pentru Anamaria Prodan

Reghecampf îi interzice Anamariei Prodan să îi poarte numele după divorţ. După bătaia din stradă, antrenorul echipei Neftchi Baku nu mai vrea să fie asociat cu fosta parteneră de viaţă. Nu este prima dată când Reghe îi cere soției sale să renunța la numele său, dar se pare că acum este decis să schimbe situația.

Antrenorul de fotbal i-a cerut soției sale cu care este în proces de divorț, să renunțe la numele Reghecampf, pentru ca imaginea ei să nu mai fie asociată cu el. Tot Reghe a spus că pe buletinul soției sale scrie Dumitrescu -numele primului ei soț, și nu Prodan – numele de domnișoară.

Se pare că unul dintre motivele pentru care Reghe vrea să nu existe asocierea dintre el și Anamaria ține de problemele legate de imagine pe care le poate avea din cauza conflictului dintre ei. Antrenorul a fost luat la întrebări de către șefii clubului unde lucrează, după ce în presă au apărut imagini cu bătaia dintre el și soția sa.

El le-ar fi spus acestora că ceea ce s-a întâmplat este o chestiune personală și nu ceea ce s-a văzut în presă.

“Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – pe 26 septembrie)”, este răspunsul primit de sportinfo.az.

A venit sentința în dosarul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au aflat sentința după ce au depus plângere unul împotriva celuilalt și au cerut ordin de protecție. Iată ce a hotărât Judecătoria Buftea în cazul lor!

Anamaria Prodan nu are voie să se apropie de Laurențiu Reghecampf la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de două luni. De asemenea, impresara nu are voie să ia legătura cu antrenorul, telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod.

De cealaltă parte, nici Laurențiu Reghecampf nu se va putea apropia de Anamaria Prodan la o distanță mai mică de 200 de metri, timp de 4 luni, notează digisport.ro, și nici să ia legătura cu aceasta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1083 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039925 (s)