vineri, 19 aprilie, 2024

Laurette, cadou sexy pentru Ion Tiriac! A aratat tot

Distribuie:

Publicat:

A condus doua masini de la reprezentanta lui Ion Tiriac, asa ca a simtit nevoia sa-i raspunda cu aceeasi generozitate. Laurette a pozat pe calea ferata, folosindu-se de accesoriul preferat al fostului mare sportiv: racheta de tenis!

Sexy si rea! Cam asa ar putea fi descrisa, in doua cuvinte, Laurette Atindehou (33 de ani), in acest pictorial special. Tinand cont ca in prim plan apare racheta de tenis, nu putem sa nu ne gandim ca imaginile ii sunt adresate lui Ion Tiriac, magnatul care vara aceasta a fost surprins la plaja, in compania mulatrei. Mai mult, la ananghie, Laurette a condus doua masini de la firma afaceristului, Tiriac Auto, un Ford Focus de 30.000 de euro si un Jaguar XE, de 50.000 de euro.

Laurette, fata cu bun-simt, nu a ramas datoare si i-a spus ”multumesc” in stilu-i caracteristic. Mai precis, zilele trecute, mulatra a facut o sedinta foto in care a pozat provocator. La Gara Baneasa, la Fantana Miorita, ”imbracata” doar in cizme si intr-un body subtirel, Laurette Atindehou a folosit diverse pozitii sexy, pentru a da bine la cadru.

Ba aplecata, ba cu picioarele desfacute, cu fundul la vedere sau cu silicoanele etalate, vedeta apare in toate fotografiile cu o racheta de tenis. E lesne de inteles cui ii este adresat acest pictorial, desi Laurette ne-a spus ca face reclama la bijuteriile sale, aduse din Italia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img