joi, 18 aprilie, 2024

Laurette, declaratie de dragoste pentru Ion Tiriac?! “Te iubesc… “

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce s-a pozat in elicopter si apoi a marturisit ca de ziua ei a fost primit un mesaj de la Ion Tiriac, acum vedeta pare ca a facut urmatorul pas in relatia cu celebrul om de afaceri. Laurette a facut publica o declaratie de dragoste asa cum vezi doar in filme.

Laurette Atindehou a urcat pe internet o fotografie care avea un mesaj scurt si cuprinzator. Desi nu a scris nimic la descrierea imaginii, multi dintre fanii vedetei s-au gandit ca postarea e cu dedicatie pentru Ion Tiriac.

“Te iubesc si esti tot ce imi doresc in viata asta, tu imi faci viata mai frumoasa!” e mesajul care e scris pe poza facuta publica de modelul de ciocolata pe o retea de socializare.

Peste doua zile, pe 25 ianuarie, Laurette are procesul pentru custoria Selenei.

Laurette Atindehou a avut o relatie tumultoasa cu tatal copilului ei, Mihai Stefan. Cei doi au impreuna o fetita, pe Serena. Copila s-a nascut pe 9 decembrie 2011, la ora 09:45. Serena Luce Maria a venit pe lume, in urma unei operatii de cezariana. In ultima perioada, s-a speculat in presa ca ar avea o relatie cu Ion Tiriac. Apoi insa, au iesit la iveala informatii interesante cu privire la o posibila relatie cu un tanar, inchis pentru evaziune fiscala. Laurette Atindehou mai are un frate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img