joi, 25 aprilie, 2024

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct: „Ca să faci trei copii, trebuie să-ți lipsească ceva”

Distribuie:

Publicat:

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct. Cele două vedete au o carieră de succes, dar și o familie superbă care le așteaptă acasă. Recent, soția lui Ștefan Bănică a fost invitată în emisiunea Adelei Popescu de la PRO tv. Acolo, s-a ajuns inevitabil la discuția despre copii, urmând ca bruneta să aibă o reacție neașteptată. 

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct. Lavinia Pîrva și Adela Popescu sunt două femei de succes, fie în lumea muzicii, fie în industria de televiziune. De altfel, sunt două mămici fericite, pe care le așteaptă acasă o familie superbă. Soția lui Ștefan Bănică a fost invitata Adelei Popescu la matinalul Vorbește lumea, de la PRO tv. Cele două vedete au „uitat' de camerele de filmat și au deschis discuția despre copiii lor. 

În timpul replicilor care veneau una după alta, atât Adela Popescu, cât și Lavinia Pîrva au lăsat deoparte inhibițiile și au început să vorbească deschis despre viața de familie. La un moment dat, soția lui Ștefan Bănică a avut o reacție neașteptată, după ce partenera lui Radu Vâlcan i-a mărturisit că nu e ușor să ai trei copii acasă, dintre care unul de zece luni. 

Lavinia Pîrva, replică neașteptată pentru Adela Popescu, în direct

Soția lui Ștefan Bănică a fost invitată la matinalul Vorbește lumea, de la PRO tv, moderată de Adela Popescu. De când a ajuns, vedeta a început să povestească despre fiul ei, Alexandru, care s-a născut în 2019. Ea a dezvăluit că nu este deloc ușor să ai un copil mic și să fii și cântăreț cu normă întreagă, pentru că nu-și poate lua niciodată gândul de la copilul ei și al lui Ștefan.

Pe de altă parte, Adela Popescu și Radu Vâlcan au acasă trei băieți, cel mai mic, Adrian, fiind în vârstă de 10 luni. Prezentatoarea i-a povestit artistei că viața ei nu este deloc ușoară, mai ales că de fiecare dată se trezește cu câte un băiețel peste ea în baie. Atunci, Lavinia Pîrva a avut o reacție neașteptată, după ce a auzit asta de la celebra actriță.

„Știi ce am greșit? Eu la baie nu mi-am pus chestie din aia ca să închid ușa. De fiecare dată mă trezesc cu câte un copil pe lângă mine. I-aș lăsa să plângă, să zgârie ușa, dar să nu intre', a început Adela Popescu.

„Adevărul este că să faci trei copii trebuie să ai curaj sau trebuie să-și lipsească ceva. Eu i-am spus de când ne-am întâlnit că e o problemă undeva. Știi care e problema? Copiii sunt diferiți, dar copilul meu face cât zece la un loc și atunci normal că mi-e frică. E un copil cu multă personalitate, energie și toate celelalte', a continuat și Lavinia Pîrva.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img