luni, 18 martie, 2024

Lavinia Pirva nu se mai ascunde! Sotia lui Stefan Banica Jr si-a pus silicoane: „Am simtit nevoia sa recurg la o interventie”

Distribuie:

Publicat:

În urmă cu două luni au apărut primele zvonuri legate de intervenția estetică pe care a suferit-o Lavini Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr după ce a devenit mamă. Frumoasa brunetă a ajuns pe mâinile mediculuiși este foarte mulțumită de rezultat. Într-una dintre imaginile publicate pe pagina ei de Instagram, le-a arătat fanilor noul bust.

După ce au apărut primele informații legate de o posibilă ajustare pe care Lavinia Pîrva și-a dorit-o și după ce a fost întrebată de mai multe ori de fani despre această intervenție, ea a recunoscut că a apelat la un medic estetician și că a fost operată la sâni.

„El este omul care mi-a câștigat toată încrederea atunci când am simțit nevoia să recurg la o intervenție estetică a bustului. Mulțumesc pentru profesionalism, dăruire și siguranță!”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram, după ce a publicat mai multe InstaStory-uri din clinica medicului pe mâinile căruia s-a lăsat.

Lavinia Pîrva, despre intervențiile estetice suferite!

În urmă cu ceva timp, ca un răspuns apărut ca urmare a speculațiilor legate de intervențiile suferite, Lavinia Pîrva declara că nu își făuse nicio operație estetică.

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img