vineri, 19 aprilie, 2024

Leacul minune pentru indepartarea celulitei

Distribuie:

Publicat:

Fie ca vrei sa slabesti sau sa scapi de aspectul de coaja de portocala, poti obtine rezultatul dorit prin consumul unui amestec natural ca gustare sau in locul mesei de dimineata ori a cinei.

De ce ingrediente ai nevoie

Iaurt grecesc – deoarece stimuleaza arderea depozitelor de grasimi, regleaza metabolismul si sustine buna digestie, datorita bacteriilor bune pe care le contine.

Fructe de padure (afine, capsuni, zmeura, coacaze) – abunda in antioxidanti puternici, mai ales vitamina C care stimuleaza productia de colagen din piele si mentine buna functionare a sistemului imunitar.

Ghimbir – stimuleaza circulatia sangelui, mai ales la nivelul pielii, inhiba apetitul alimentar si intensifica procesul de ardere a grasimilor din corp.

Banana – deoarece contine in cantitati mari potasiu, acest fruct previne retentia de apa in organism care, printre alte efecte neplacute, accentueaza aspectul de coaja de portocala. In plus, banana stimuleaza digestia si mentine senzatia de satietate mai mult timp.

Cum se prepara bautura

Ingredientele se amesteca bine in blender. Pentru prepararea unui pahar din aceasta bautura, ai nevoie de un iaurt sarac in grasimi, cateva fructe de padure, o banana si o bucatica foarte mica de radacina de ghimbir, intrucat este foarte iute. Mai poti adauga putina scortisoara, cateva frunze de menta, miere sau 3-4 migdale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img