vineri, 19 aprilie, 2024

Lebada, gasita moarta langa cuibul cu oua, distrus. Pasarea a murit de singuratate

Distribuie:

Publicat:

O lebădă a fost găsită moartă lângă cuibul unde avea 6 ouă, pe care mai mulți adolescenți le-au distrus în jurul datei de 20 mai. Cercetătorii sunt de părere că pasărea a murit de singurătate după ce și-a văzut puii nenăscuți, morți.

Oamenii de știință mai spun că zile la rând lebăda albă nu s-a despărțit de cuibul unde clocea ouăle. Tragedia este cu atât mai mare, cu cât pasărea s-a simțit singură și pentru faptul că tata lebăda dispăruse cu ceva timp în urmă.

Scenele s-au petrecut luna trecută în Manchester, imaginile triste cu lebăda care a stat până în ultimele clipe de viață lângă cuibul cu ouă distrus au devenit imediat virale pe rețelele de socializare, informează Daily Mail.

Lebădă albă, găsită moartă lângă cuibul cu ouă, distrus de niște tineri

Mai mulți martori au povestit că un grup de adolescenți au urmărit insula pe care lebăda își făcuse cuibul pentru a cloci cele 6 ouă. Aceștia spun că tinerii au aruncat cu pietre și cărămizi în cuibul păsării.

Pasărea își construise cuibul de-a lungul canalului Manchester din Kearsley, însă tinerii rău intenționați l-au distrus fără a sta pe gânduri, ouăle spărgându-se.

„Un martor a declarat că a văzut cum au fost ucise trei cygneti și o lebădă mamă. Este posibil să fi fost ucise și altele. Este o veste groaznică.

O recompensă în bani a fost oferită pentru informații care vor duce la condamnarea celor care au făcut aceste fapte”, au declarat activiștii faunei din Manchester. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img