vineri, 19 aprilie, 2024

Lecţia de civism oferită de un vasluian: a deszăpezit singur pasarela din staţia CFR. Gheaţa era un pericol pentru angajaţii care lucrează la fabricile din zonă

Distribuie:

Publicat:

Ninsoarea abundentă ce a căzut în ultimele ore în Vaslui a creat probleme pentru pietoni, străzile şi trotuarele din oraş fiind acoperite cu zăpadă.

Un vasluian cu spirit civic a hotărât să rezolve singur o problemă care a dat bătăi de cap celor care obişnuiau să folosească pasarela din Gara Vaslui pentru a se deplasa în zona unde îşi au sediul mai multe societăţi din oraş.  Marius este inginer la o fabrică din zonă, iar la muncă obişnuieşte să meargă pe jos.

Joi dimineaţă, atât el cât şi ceilalţi vasluieni care lucrează în zonă, cu greu au reuşit să răzbată prin zăpada care măsura aproape jumătate de metru. Iar sub omăt, stratul de gheaţă era un real pericol mai ales în zona scărilor de pe cele două rampe. Joi seara, Marius a decis să curăţe de unul singur pasarela.

A spart gheaţa de pe trepte cu o lopată şi a îndepărtat zăpada pe întuneric, până a curăţat zona. Inginerul afirmă că nu a recurs la acest gest pentru a primi laude, ci pentru a motiva şi alte persoane să se implice în activităţi civice în mod voluntar.

sursa: adevarul.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img