luni, 18 martie, 2024

Lectie de viata la Falciu: barbat fara picioare care se ocupa de gradinarit – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Iulian Neculea din localitatea vasluiana Falciu, ofera tuturor celor care il cunosc o lectie de viata si demonstreaza faptul ca un handicap fizic nu te poate opri sa faci ceea ce iti doresti . Din cauza diabetului, Iulian si-a pierdut primul picior la varsta de 24 de ani. La 7 ani diferenta, la inceputul acestui an, si-a pierdut si al doilea membru inferior. Acest lucru insa nu l-a oprit in vreun fel din a se ocupa de gradinarit ori treburile de pe langa gospodarie . Din fericire pentru el, consateanul Titinel Ursu, a ramas impresionat de povestea de viata a tanarului si i-a donat suma de 7.000 de lei, bani necesari pentru achizitionarea unor proteze semi-profesionale, iar cu acestea, Iulian, se va putea deplasa din nou ca un om normal .

Noi l-am vizitat in dimineata zilei de vineri, 10 iulie, si l-am gasit in curte, sapa pentru a planta niste fire de varza . Este un om simplu si mai muncitor decât alte persoane care se bucura sa posede ambele picioare pentru a se putea deplasa oricand doresc si unde vor . Iulian traieste cu sotia sa la umila locuinta a sotiei sale intr-o camera care ii este si dormitor si bucatarie. Desi munceste cat este ziua de lunga, acesta nu reuseste sa faca fata cheltuielilor dar mai ales sa isi construiasca . Visul sau este sa aiba o bucata de teren unde sa isi construiasca o casuta modesta si unde sa se ocupe in continuare cu pasiunea sa draga, gradinaritul.  Speranta pentru o casa noua vine tot din partea inimosului Titinel Ursu, care i-a promis lui Iulian ca va cauta o solutie sa il ajute . Toti cei care doresc sa il ajute pe Iulian, pot contacta echipa bzv.ro la numarul de telefon 0760716545.

L-am contactat pe Titinel Ursu pentru acest caz, iar acesta ne-a declarat doar atat :

“ Am facut un lucru normal pentru un om care are nevoie de o mana de ajutor . Am fost in gospodarie la el, am vazut cat munceste si cat se implica in fiecare lucru. Baiatul asta creste animale, se ocupa de grădinărit, iar cat e ziua de lunga umbla taras. Nici nu vreau sa ma gandesc ce este in inima lui. Il felicit pentru dovada vie a faptului ca nu exista limita si ca in fiecare zi purtam o noua lupta . “ declara Titinel Ursu pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img