marți, 19 martie, 2024

Legături cu justiția ? Familia Isac de la Vetrisoaia, scapă iar basma curată după ce au provocat panica și daune materiale?

Distribuie:

Publicat:

 

De necrezut ce se întâmpla de aproximativ 20 de ani de zile. Familia Isac din comuna Vetrisoaia, crescători de oi, seamănă panica și teroare printre fermierii și primăriile de pe Valea Prutului . Familia deține aproximativ 2000 de capete de ovine , iar pentru asta au nevoie de foarte multă hrana, însă, pentru acest lucru, familia se comporta haiducește . Merg pe pășunile altor crescători de animale, pe tarlele fermierilor distrugându-le culturile .

 

Cea mai recenta întâmplare datează de doar câteva zile când familia Isac, a sosit peste dealuri, împreuna cu alte câteva persoane, și au atacat un autoturism a altor crescători de animale . La final, neavând posibilitatea de a ataca persoanele fizic, au răsturnat efectiv un autoturism marca Logan, care a rămas suspendat pe cupola, in autoturismul avariat aflandu-se 4 persoane . La fata locului zilele trecute au fost polițiștii care au anchetat cazul, cei bănuiți au fost reținuți pentru 24 de ore , iar mai apoi eliberați . Se pare ca procurorii au foarte multă toleranta in cazul acestei familii care sunt implicați in foarte multe cazuri și au nici mai mult nici mai puțin de 4 dosare penale .

 

Persoane amenințate, agresate, primării terorizate de familia Isac și agresiunile lor .

 

Nu doar persoanele simple au avut de a face cu familia Isac de la Vetrisoaia. Fermierii sunt exasperați de modul in care aceștia își conduc afacerea. Practic, aceștia trăiesc după legea puterii și a cumpărării de influența . Cei mai mulți sunt de părere ca organele de ancheta sunt cumparate cu miei și caș .

Mai multe detalii intr-o alta ediție in care va vom prezenta toate dosarele penale și toate faptele de pe Valea Prutului și nu numai . Primarii precum Hoceni, Padureni sau Dimitrie Cantemir au avut de a face cu aceasta familie Isac .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img