marți, 19 martie, 2024

Legea junglei la DANESTI: grup de off-roader ieseni, vanati  la propriu cu pusca de niste vasluieni teribilisti  – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Întâmplarea  halucinanta ce s-a petrecut in urma cu un an de zile pe dealurile vasluiene din zona localității vasluiene Emil Racoviță, comuna Danesti  . Aventurierii ieseni au efectuat o drumetie off-road din judetul Iasi pana la Statia Petrom de la Codaiesti, judetul Vaslui . Dupa ce si-au tras suflet si au consumat o bautura racoritoare in statia de alimentare, grupul a pornit inapoi in cursa off-road spre judetul Iasi .La un moment dat pe dealurile de pe raza comunei Dumesti, unuia din grup i-a iesit un autoturism in cale din intuneric, fluturand ostentativ o arma de vanatoare pe care avea montana o lanterna .Dupa aproximativ 10 metrii, s-a auzit sunetul de arma, iar RZR-ul s-a oprit si a luat foc .Conducatorul auto a observat imediat ca autoturismul din spatele lui a plecat in tromba si cu becurile stinse . 

“Eu ma deplasam spre casa cand deodata din intuneric mi-a aparut in fata o masina ,iar in ea era un domn cu o pusca in mana . Pe arma avea o lanterna pe care mi-a aprins-o in fata efectiv si l-am ocolit prin dreapta . Dupa aproximativ 10 metri sa zic ,eu am auzit o impuscatura . Mi s-a oprit motorul RZR-ului si deodata a inceput sa iasa fum si foc . M-am dat jos pentru ca m-am panicat moment in care am observat masina cu care ma intalnisem a demarat in tromba cu farurile stinse. “ declara pentru bzv.ro, barbatul implicat in incidentul in care a fost la un pas sa isi piarda viata.

Ceea ce la inceput a parut o gluma, se pare ca s-a transformat intr-un cosmar deoarece unul din autoturisme a luat foc si nu din cauza unei defectiuni tehnice ci de la un cartus tras de un barbat din comuna vasluiana Dumesti, cunoscut sub numele de “ENEA” .

RZR-ul a inceput sa arda ca o torta . Moment in care cel care a tras cartusul s-a panicat pentru ca a crezut ca poate l-a lovit si pe sofer . S-a intors la fata locului si ca un voluntar credincios s-a oferit sa acorde o mana de ajutor . Se pare ca acesta era insotit si de fiul sau .

A fost apelat numarul unic de urgenta 112 ,iar la fata locului au fost prezenti si pompierii cat si politistii . La fata locului ,langa autoturisme s-au putut descoperi chiar si cartusele de vanatoare .
Grupul de ieseni a efectuat o sesizare chiar din aceea seara, insa, au fost chemati la audieri abia dupa aproximativ un an de zile . Se pare ca autoritatile vasluiene nu au suficiente probe pentru a demara o ancheta mai ampla, dat fiind faptul ca acel glont care a lovit autoturismul ar fi putut lovi soferul ,iar deznodamantul ar fi putut fi tragic . In acest sens, bzv.ro se ofera sa le inmaneze autoritatilor filmarile si pozele necesare . Atat cu cel care a ajuns la fata locului cat si cu un cartus . 
Oamenii locului vorbesc despre persoana de la Dumești , care ar fi si tras cu arma ca fiind una influenta si ca ar detine mai multe terenuri agricole. Ba mai mult, acestia afirma ca la Dumestii de Vaslui, autoritatile sunt mana in mana si ca nimeni nu va face nimic .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img