vineri, 29 martie, 2024

Leluț Vasilescu a fost înmormântat la Cimitirul Bellu. Toboșarul trupei Compact, condus pe ultimul drum

Distribuie:

Publicat:

Zi grea astăzi pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit pe Leluț Vasilescu. Toboșarul trupei Compact a fost condus pe ultimul drum. El își doarme de acum somnul de veci în cimitirul Bellu din Capitală. Colegii, prietenii și familia au venit să-i aducă un ultim omagiu. 

Vestea care a cutremurat lumea muzicii românești a venit vineri, 24 iunie, atunci când s-a anunțat că din păcate Leluț Vasilescu, toboșarul trupei Compact, a plecat dintre noi. După lungi lupte cu o boală nemiloasă, cancerul, toboșarul trupei rock și-a luat adio de la această lume.

„Am aflat cu profundă tristețe despre trecerea la cele veșnice a unui om extraordinar și un muzician desăvârșit, prietenul meu, Leluț Vasilescu. Membru fondator al trupei Compact, Leluț Vasilescu a avut o carieră de succes și o viață frumoasă de familie. În urma lui, rămân frumoasele melodii pe care generații întregi le-au fredonat și de care ne vom bucura, cu nostalgie, în continuare!”, a scris primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Leluț Vasilescu a fost înmormântat ieri

Trupul său fără viață a depus depus zilele trecute la Capela Cimitirului Bellu, iar astăzi, în cursul după amiezii, a fost condus pe ultimul drum și înmormântat. La funerarii au venit rudele, prietenii, dar și colegii de breaslă, membrii trupei Compact, dar și cei cu care Leluț Vasilescu a coloborat în toți acești ani.

Cu toții au fost devastați de vestea că Leluț Vasilescu a murit, mai ales că în urmă cu trei ani și un alt membru al trupei Compact a plecat la ceruri, tot din cauza unei boli grave.

Vocalistul de la Compact, Leo Iorga, a murit în 2019

După ani de tratamente și lupte cu boala, Leo Iorga a murit la finalul anului 2019, iar anunțul tragic a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că artistul era mereu optimist și visa să se întoarcă pe scenă și să cânte din nou alături de trupa în care s-a făcut consacrat.

Din nefericire, boala a avansat mult mai tari în ultimele luni de viață, iar într-un final organismul lui Leo Iorga a cedat, vocalistul de la Compact lăsând în urma sa o durere uriașă care nu a trecut nici astăzi, la trei ani de la decesul său.

la Cimitirul Bellu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img