joi, 28 martie, 2024

Leonard Miron a vorbit cu ochii in lacrimi despre boala: ”Vorbele grele!”

Distribuie:

Publicat:

Cunoscutul om de televiziune Leonard Miron este homosexual si si-a asumat acest lucru de ani buni. Prezentatorul TV a recunoscut ca are o relatie cu un barbat si spune acum ca nu a incercat niciodata sa-si ascunda orientarea sexuala, char daca a fost pus la zid de multe ori pentru acest motiv.

Leonard Miron se lupta cu prejudecatile

Leonard Miron a povestit la “XNS”, printre lacrimi, momentele grele prin care a trecut., mai ales in ultima perioada, de cand medicii i-au spus ca sufera de o boala foarte grava. Reactia oamenilor l-au durut parca mai mult decat diagnosticul pus de medici.

“Eu nu am ascuns niciodata. Sunt oameni care te pun la zid si arunca cu pietre in tine. Dupa ce am vorbit despre diagnostic au fost oameni care mi-au dat mesaje si mi-au spus ca ma bate Dumnezeu. Vorbele grele dor pentru ca tu incerci sa faci ceva sa nu deranjezi pe nimeni. Cand vin lucrurile astea care te ranesc gratuit te dor, dar cred ca am devenit imun”, a spus Leonard Miron.

Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer

Leonard Miron a fost diagnosticat anul trecut cu cancer pancreatic, boala teribila care a secerat-o si pe mama sa. Indragitul prezentator TV a dezvaluit ca a refuzat sa faca chimioterapie si in momentul de fata se trateaza la Londra.

Indragitul prezetator TV care aducea in casele romanilor emotiile concursului international Eurovision, ajuns acum la 50 de ani, a marturisit ca de mai bine de un an se lupta cu aceasta boala cumplita, iar in prezent urmeaza un tratament revolutionar la Londra.

Leonard Miron a recunoscut ca a fost nevoit sa mearga la psiholog. „Nu am facut chimioterapie pentru a nu-mi distruge organismul. Am ales un tratament revolutionar la Londra, unde doar tumora e radiata. Procedura dureaza cinci ore, timp in care trebuie sa stai nemiscat” , a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img