vineri, 26 aprilie, 2024

Leonard Miron, în direct de pe un vas de croazieră care valorează 800 de milioane de euro

Distribuie:

Publicat:

Leonard Miron a revenit la job-ul său pe vase de croazieră și a intrat în direct la Antena Stars în timp ce se afla pe unul care valorează 800 de milioane de euro. Fostul prezentator TV se bucură de priveliștea de basm din orașul-port Malaga, din Spania, și a prezentat serviciile de lux de care au parte cei care aleg să plece într-o croazieră pe acest vas.

Odată cu ridicarea restricțiilor împotriva COVID-19, Leonard Miron s-a întors la locul său de muncă din domeniul turismului, mai exact în cadrul călătoriilor pe vase de croazieră. În această seară, fostul prezentator TV a intrat în direct, la Antena Stars, chiar de pe un vas de croazieră care ar valora nu mai puțin de 800 de milioane de euro.

Leonard Miron, în direct la Antena Stars, de pe un vas de croazieră de 800 de milioane de euro

În primăvara anului 2021, se scria că Leonard Miron și-a găsit loc de muncă la o organizație înființată în numele Reginei Elisabeta. Din cauza loviturii puternice primite de industria turismului în pandemie, fostul om de televiziune s-a reorientat și ajunsese să prindă un post bun la o instituție guvernamentală din Anglia, unde lucra ca ofițer de managemant al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), departamentul non-ministerial din cadrul Guvernului, care supraveghează activitatea de import-export cu precădere pe calea apelor.

Totuși, se pare că odată cu revenirea la normal, Leonard Miron a decis să se întoarcă pe vasele de croazieră și pare foarte încântat de viața pe care o duce în prezent. În acesată seară, vedeta se află în Malaga, oraș pe care l-a ales și pentru propriile vacanțe.

„Astăzi am ancorat în Malaga, orașul de pe superba Costa del Sol, în sudul Spaniei. Compania este orientată în direcția creării unei vacanțe perfecte pentru întreaga familie. De foarte multe ori au oferte în care părinții pot veni cu copiii sub o anumită vârstă în vacanțe, pe gratis. Copiii au programe speciale. În fiecare seară îmi place să stau lângă recepția clubului juniorilor și să văd când părinții vin să-și ia copiii. Este dezastru, este dramă. Toți plâng pentru că se distrează atât de bine.”, a explicat Leonard Miron, la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img