miercuri, 27 martie, 2024

Lia Olguta Vasilescu ii invita pe oamenii de afaceri sa investeasca la Craiova: ‘Pot beneficia de facilitatile puse la dispozitie de autoritatile locale’

Distribuie:

Publicat:

Autorităţile locale susţin că în Craiova există terenuri disponibile pentru investitori iar oraşul este unul dintre cele mai atractive pentru investitori, mai ales pentru furnizorii Ford, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Craiova, primarul Olguţa Vasilescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Dorin Cosmin Vasile, şi reprezentanţii fabricii Ford au avut, marţi, o întâlnire online cu potenţiali investitori străini, cărora le-au fost prezentate oportunităţile zonei, precum şi facilităţile pe care autorităţile locale le oferă firmelor care doresc să investească în Craiova şi judeţul Dolj.

"Craiova este unul dintre cele mai atractive oraşe pentru investitori, mai ales pentru furnizorii Ford, care, pe lângă facilităţile oferite, pot profita şi de distanţele scurte până la fabrica Ford. În acest moment, există mai multe terenuri disponibile pentru a-i primi pe investitori. În plus, aceştia pot beneficia de facilităţile puse la dispoziţie de autorităţile locale, precum excepţia de la plata taxelor locale, excepţia de la plata branşamentelor pentru utilităţi, excepţia de la plată pentru autorizaţia de construire, ajutor de minimis 200.000 euro, dar şi de avantajul unei forţe de muncă înalt calificată", a declarat primarul municipiului Craiova, Olguţa Vasilescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img