News Flash:

Liberalii mai fac o incercare: 'Ne-am propus ca pana in 1-15 februarie sa stabilim componenta listei pentru europarlamentare'

8 Ianuarie 2019
712 Vizualizari | 0 Comentarii
media 154041374515419200

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că lista cu candidaţii liberali pentru europarlamentare va fi stabilită până la mijlocul lunii februarie.

"Avem 49 de candidaturi depuse. Candidaturile sunt în curs de evaluare. Ne-am propus ca până în 1-15 februarie să stabilim componenţa listei", a spus Orban la Digi 24.

Trebuie precizat că, inițial, se vorbea despre începutul toamnei pentru definitivarea listei, iar apoi s-a propus termenul de 1 noiembrie și s-a ajuns până în decembrie sau ianuarie.

El a arătat că aceia care vor fi desemnaţi candidaţi vor fi ierarhizaţi pe listă în urma votului în Biroul Politic Naţional al partidului.

"Lista nu o fac eu, lista este supusă dezbaterii şi votului membrilor Biroului Politic Naţional", a precizat preşedintele PNL.

Cu privire la candidatura lui Crin Antonescu, el a afirmat că acesta a "generat întotdeauna pasiuni".

"În măsura în care Crin Antonescu va reprezenta strategia politică, moţiunea adoptată la Congres, poziţionarea noastră categorică anti-PSD, valorile dreptei liberale, în măsura în care el va fi pe această line politică, cu siguranţă poate fi un candidat bun. (...) Orice candidat trebuie să reprezinte valorile, principiile, obiectivele pe care le are atât PNL, cât şi familia politică din care face parte, şi anume, familia Partidului Popular European", a mai spus Ludovic Orban.

El a precizat că PNL vizează la europarlamentare "cel mai bun scor posibil în condiţiile date".

"Ar fi ideal să câştigăm alegerile", a adăugat preşedintele PNL.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 34 queries | Mysql time :0.068796 (s)