joi, 18 aprilie, 2024

Liberalii se devoreaza intre ei! Manevere subterane in PNL! Ioan Balan si Ludovic Orban vor sa-l scoata din joc pe Benone Ardelean

Distribuie:

Publicat:

Partidul National Liberal este marcat de un razboi intern fara precedent! Probabil si din cauza faptului ca liberalii au stat in opozitie de peste 4 ani deja, in interiorul partidului au inceput tot felul de miscari de culise. Bineinteles ca in spatele acestor miscari de culise sta Ludovic Orban si unul dintre locotenentii sai fideli, suceveanul Ioan Balan. Dupa ce au incercat, fara succes, sa-l treaca pe linie moarta pe fostul senator Daniel Zamfir, mai nou victima celor doi lideri ai PNL ar urma sa fie Benone Ardelean, unul dintre cei mai influenti oameni din partid, cel care coordoneaza toate filialele din Ardeal. Enervati de faptul ca Ardelean are o imagine foarte buna, ca este din ce in ce mai influent in PNL, Orban si cu "finantatorul sau", Ioan Balan, au pus la cale un plan odios prin care sa-l scoata definitiv din joc pe acesta. Prin discutiile purtate, Ioan Balan este cel desemnat sa-i faca "o cheie" lui Benone Ardelean, cu speranta ca acesta va cadea in capcana. 

CITESTE SI: Scandal de proportii intre Gheorghe Flutur si Ioan Balan! Discutiile dintre cei doi sunt fabuloase! Iata cine ii da bani de haine lui Ludovic Orban

Cei doi lideri PNL au insa o mare problema. Benone Ardelean are o relatie foarte buna in diaspora americana, fiind foarte apropiat de adventistii din SUA, el fiind parte a acestei comunitati religioase. Tocmai si pentru faptul ca are o imagine buna atat in tara, cat si peste hotare, Ardelean a starnit invidia cuplului toxic Ludovic Orban – Ioan "Nelu" Balan. Interesant este ca, prin comunitatea adventista din SUA (o comunitate extrem de puternica si care are inclusiv reprezentanti in Congres) Benone Ardelean a reusit chiar sa asigure intalniri importante unor oameni politici si de televiziune din Romania cu influenti lideri americani. Este de notorietate faptul ca Mihai Gadea (adventist si el), de exemplu, a fost primit in SUA de oameni politici americani cu ajutorul influentelor lui Benone Ardelean. 
Si uite asa, iata cum cei mai importanti oameni din PNL, cum sunt Daniel Zamfir sau Benone Ardelean, liberali veritabili, devin tintele unor personaje controversate cum sunt Ioan Balan (cunoscut ca un fost valutist prin Suceava) si Ludovic Orban (primul presedinte din intreaga istorie a PNL care nu a avut serviciu de cand a devenit presedinte). De altfel, cotidianul BZI a avertizat faptul ca Orban si Nelu Balan au o politica rudimentara fata de tot ceea ce inseamna adevaratele valori liberale si ca Ludovic Orban primeste banii de haine chiar de la suceveanul Ioan Balan. Ce-i drept, este de notorietate in PNL faptul ca Ludovic Orban nu are niciun venit stabil, multi dintre liberali acuzand, pe la colturi deocamdata, ca liderul partidului traieste din banii pe care-i primeste "la negru" de la anumiti lideri locali. Din cate se pare, de exemplu, Gheorghe Flutur nu mai vrea sa cotizeze bani pentru conducerea centrala a PNL, iar asta l-a nemultumit la culme pe deputatul Ioan Balan.   Un alt sustinator puternic din punct de vedere financiar pentru Orban ar fi familia Marei Mares, lidera Tineretului National Liberal. Aceasta provine dintr-o familie extrem de bogata si ea s-ar fi plans prima ca nu mai vrea sa-l finanteze pe Ludovic Orban. De altfel este evident pentru toata lumea ca un costum de 2000 de euro, cum sunt cele pe care le poarta Ludovic Orban nu pot fi cumparate din salariul primit pentru jobul partime de la firma din Targu Mures. In editiile urmatoare, vom reveni si cu alte dezvaluiri incendiare despre deputatul sucevean Ioan Balan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img