vineri, 29 martie, 2024

Liberalii si-au facut selfie, dupa ce Florin Citu a ajuns si el in galeria premierilor desemnati – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Vicepremierul Raluca Turcan a postat, miercuri seara, pe Facebook, un selfie în care apare alături de premierul desemnat și de cel interimar. PNL continuă astfel moda selfiurilor, începută în noiembrie 2019, când membrii guvernului Orban s-au fotografiat înainte de depunerea jurământului.

„Împreună cu Premierul în exercițiu și Premierul desemnat!”, și-a intitulat Raluca Turcan postarea făcută miercuri seara, la puțin timp după desemnarea lui Florin Cîțu ca premier. Aceasta este însoțită de o fotografie în care Raluca Turcan apare alături de premierul desemnat Florin Cîțu și de cel interimar Ludovic Orban.

„Florin Cîțu poate depesediza România și va reuși să deblocheze proiecte economice importate pentru români! PNL susține propunerea Președintelui și va purta negocieri cu parlamentarii din opoziție pentru a face o majoritate. Vom prezenta în foarte scurt timp Parlamentului lista Guvernului și programul de guvernare. Guvernul liberal merge mai departe”, a scris Turcan.

Acesta susține că PNL va continua să facă proiecte bune pentru români și va susține în Parlament un program de guvernare îndrăzneț.

Tot cu un selfie și-a început mandatul și guvernul condus de Ludovic Orban. Florin Cîțu a postat, în noiembrie 2019 pe Facebook, cu puțin timp înainte de a avea loc ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, un selfie în care apar mai mulți membri ai Cabinetului, inclusiv premierul Ludovic Orban.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img