vineri, 26 aprilie, 2024

Liberalul Alexandru Nechifor a intrat oficial in lupta pentru Primaria Husi

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Nechifor, actual consilier al municipiului Husi, si-a anuntat in dupa-amiaza zilei de sambata, 18 iulie, candidatura pentru functia de primar al municipiului.  Printr-o postare pe pagina sa oficiala, liberalul husean anunta ca este convins ca poate schimba administrarea  haotica a Husului in bine, prin acest lucru a efectuat primul atac asupra actualului primar Ioan Ciupilan  . Prin scrisoarea sa de pe reteaua de socializare, Alexandru Nechifor anunta ca echipa sa de consilieri este formata doar din persoane specializate pe diferite domenii care vor aduce un plus de calitate in hotărârile ce vor fi luate pentru performanta dezvoltarii municipalitatii .  Vezi mai jos intreaga scrisoare in care liberalul husean isi anunta candidatura:

“Dragi hușeni,

Partidul Național Liberal m-a desemnat să candidez pentru funcția de Primar al Municipiului Huși.
Am acceptat fără ezitare această candidatură din convingerea că este o șansă pentru a-mi pune energia și priceperea în slujba orașului din care provin și pe care îl iubesc.

Este, de asemenea, o onoare deosebită pentru mine, dar și o mare responsabilitate pe care mi-o asum cu toată hotărârea.
Am alături o echipă puternică de consilieri și specialiști în diferite domenii, împreună cu care vreau să schimbăm în bine administrarea Hușului.
Vă vom convinge că Hușul are nevoie de o conducere liberală pentru că numai așa putem face din orașul nostru un oraș modern și prosper.

Avem pregătite proiecte pentru dezvoltarea orașului nostru, în toate domeniile, iar în perioada care urmează vă vom prezenta aceste proiecte. Vom face cunoscut totodata ceea ce a ținut în loc dezvoltarea localității noastre în timpul administrației haotice din ultimii 12 ani.
Doresc să transmit hușenilor întreaga mea prețuire și să-i invit să fie alături de mine și de echipa mea pentru a schimba actuala administrație a orașului cu una profesionistă și eficientă. " se arata in postare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img