joi, 28 martie, 2024

Liceeni vasluieni implicati in viata sociala a judetului

Distribuie:

Publicat:

Sunt tineri dar conectati cu realitatile acestei lumi. Deja sunt familiarizati cu problemele cu care se confrunta cei pe care viata i-a incercat! Reprezentantii Consiliului Judetean al Elevilor s-au mobilizat pentru a aduce o raza de soare in viata celor care au oarte doar de culoarea gri.

 In intentia de a le impartasi bucurie si sperantã elevilor din scolile defavorizate, Consiliul Judetean al Elevilor isi propune un alt proiect nobil cu ocazia sarbatorilor care se apropie. Acesta rezida in alegerea a cate doua scoli cu baza materiala inferioara din apropierea oraselor Vaslui, Barlad, Negresti si respectiv Husi.

“Copiii vor face scrisori in care isi vor nota simbolic ceea ce isi doresc de Craciun, iar scrisorile vor fi adunate in cadrul Consiliului Judetean si distribuite liceelor din judet. Elevii din scolile oraselor au posibilitatea sa-si aleaga, in functie de fondul financiar, indeplinirea dorintelor din scrisoare. Pe 21 decembrie, cadourile vor fi colectate si daruite copiilor care vor patrunde , pe aceasta cale, in atmosfera dominata de nadejde si incredere a Craciunului” au scris reprezentantii acestui for pe pagina lor de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img