miercuri, 24 aprilie, 2024

Liceenii, vizati de IPJ Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui, marcheaza ziua de nastere a Politiei Romane din 25 martie in beneficiul cetatenilor. Anul acesta, tinerii sunt tinta politistilor care lanseaza concursul “Scoala fara delicventa”, cu scopul de a promova si dezvolta comportamente responsabile in randul tinerilor.

Astfel, tinerii au avut de realizat un afis, in care tehnica folosita era de desen, pictura sau colaj, al carui mesaj sa previna savarsirea de infractiuni in scoli.
Liceenii din municipiul Vaslui au format o echipa de cate trei membri si au dat curs pozitiv initiativei politistilor.

Seful IPJ Vaslui, comisar sef Ionel Mirica a instrumentat toata actiunea, a premiat castigatorii si a profitat de ocazie sa se adreseze tinerilor cu un mesaj privind daruirea si chemarea pe care ar trebui sa o aiba cei care opteaza pentru o astfel de meserie.

Premiul I a fost obtinut de o echipa a Liceului Teoretic “Emil Racovita”, formată din elevii Dariana Andreea Agape, Nicoleta Manolachi si Bianca Ivona Taragan, profesori coordonatori fiind Cristina Vintu si Ramona Diana Popliuc.

Premiul II a fost obtinut de Colegiul Economic “Anghel Rugina”, reprezentat de profesor coordonator Carmen Mocanu, iar premiul III a revenit Liceului Teoretic “Mihail Kogalniceanu”, profesori coordonatori fiind Daniela Caliniuc şi Mihaela Sirghi. A fost acordata si o mentiune echipei Liceului Tehnologic “Ion Mincu”, coordonata de profesoara Gerlandida Hincianu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img