joi, 28 martie, 2024

Licitatii pentru locuri de garaje in municipiul Husi

Distribuie:

Publicat:

Primaria Husi scoate la licitatie terenuri pentru garaje, alesii locali huseni au votat in cursul sedintei de luni, 29 februarie, scoaterea la licitatie a unor suprafete de teren pentru construirea unor garaje cu caracter provizoriu. Numarul locurilor sunt 71 si sunt in intravilan in municipiul Husi. Cele 71 de locatii sunt in zone de pe strazile: Scolii, I.A. Anghelus, A.I.Cuza, Aleea Stadionului, Schit, Crizantemelor. Taxa de participare la licitatie este de 200 lei. Ofertele se primesc in perioada 21 martie – 1 aprilie 2016. Licitatia in sine se va desfasura in perioada 4 aprilie aprilie, inchirierea se va face pe o perioada de 5 ani.

Tot in sedinta de CL HUSI, alesii locali au votat proiectul de lege care prevede racordarea apartenentelor de tip ANL de pe strada Husi-Iasi la utilitati.

Cele 64 de apartament care se construiesc in acest moment pe strada Husi-Iasi, au primit votul alesilor locali huseni in sedinta de luni, 29 februarie. Potrivit proiectului de lege inaintat de primarul Ciupilan, a fost alocata suma de de 1.175.225 lei, din fondurile primariei Husi, pentru racordarea blocurilor la utilitati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img