News Flash:

Lider PNL: Banii partidelor se duc la mass-media

24 Martie 2015
1257 Vizualizari | 1 Comentarii
Co-presedintele Partidului National Liberal (PNL) Mures, Dorin Florea, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca banii partidelor nu se duc pe afise in campania electorala, ci pentru plata mass-media, iar din acest motiv sustine ca ideal ar fi sa se stabileasca prin lege atat obligativitatea presei de a trata in mod egal candidatii, cat si oferirea unor spatii publicitare sau timp de emisie gratuit.

'Banii partidelor nu se duc pe afise si pe pliante, banii partidelor se duc la media. Eu as propune ca fiecare post de televiziune, obligatoriu, prin CNA si prin lege, sa puna la dispozitie timp in mod egal partidelor, gratis. Momente importante, fara bani acolo sunt banii care se 'spala' la partide - toata lumea spune sa se dea sau sa nu se dea - afisele nu cred ca reprezinta mai mult de 10-20% din fondurile unei campanii electorale. Si felicit televiziunile care au pus la dispozitia partidelor timpi de antena gratuit (...). Gratis, si televiziunile si ziarele. Asa cred ca ar fi un tratament legal, nu pe bani. Asta ar fi o propunere... sa fie conditii egale pentru toti', a sustinut Dorin Florea.

Acesta a spus ca pentru a se acoperi cheltuielile, statul ar trebui sa finanteze anumite intervale de timp, 'in mod egal pentru a-si acoperi marja aceea de cateva ore, nu toata ziua'.

'Nu se stie in aceasta tara care a fost primul: presa a inventat politicul sau politicul a inventat presa? Pentru ca uite asa se invart unul dupa altul, de aici se nasc problemele. Sa aiba obligativitatea de a pune la dispozitie in mod egal, care exista si acum, dar (televiziunile - n.r.) nu te dau. Sa fie un program clar, de la ora cutare, la ora cutare', a sustinut Dorin Florea.sursa:stiripesurse.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043135 (s)