vineri, 29 martie, 2024

Liderul PSD Dumitru Văduva a murit într-un accident rutier în Bulgaria

Distribuie:

Publicat:

Este doliu în PSD după ce un consilier judeţean din Brăila s-a stins din viață în urma unui accident rutier care a avut loc în Bulgaria. Politicianul social-democrat se îndrepta cu niște prieteni către Turcia.

Consilierul județean PSD Dumitru Văduva, în varsta de 71 de ani, a murit într-un accident rutier produs în Bulgaria, în regiunea Burgas. Acesta se mai afla în mașină cu soția sa și o altă familie de prieteni și se îndreptau spre Istanbul

Potrivit presei din Bulgaria, accidentul s-a produs duminică, 24 octombrie 2021, în jurul orei 09:00, pe drumul dintre Burgas și Malko Tarnovo, aproape de frontiera cu Turcia.

Mașina lui Dumitru Văduva, Kia Sportage din 2014, era condusă de un prieten, în timp ce social-democratul se afla pe scaunul din dreapta, iar soțiile celor doi pe bancheta din spate.

Autoturismul era condus de un bărbat de 62 de ani, cu care se afla în mașină Dumitru Văduva. 

Șoferul a fost rănit, însă nu a necesitat spitalizare. Soția acestuia, care se afla pe bancheta din spate, tot cetățean român, în vârstă de 60 de ani, are o fractură de pelvis, însă nu este în pericol de moarte. Proprietarul mașinii (Dumitru Văduva) se afla pe scaunul din dreapta (față). În urma accidentului a fost transportat la spital de urgență, deoarece avea politraumatisme care îi puneau viața în pericol. Din păcate însă, eforturile au fost în zadar, iar acesta a decedat mai târziu, subliniază presa din Bulgaria. Soția acestuia, în vârstă de 68 de ani se afla pe bancheta din spate, tot în dreapta și de asemenea a fost rănită grav. Ar fi suferit o rană abdominală iar alta la nivelul pieptului. După cum precizează presa din Bulgaria, aceasta s-ar afla internată la spitalul universitar din Burgas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img