vineri, 26 aprilie, 2024

Liderul torționarilor de la Secția 16, vacanță de vis, alături de familia unui prezentator TV

Distribuie:

Publicat:

Liderul de sindicat Viorel Șeicaru, singurul arestat din brigada de torționari de la Secția 16, a sărbătorit eliberarea alături de cei care l-au susținut în permanență: iubita polițistă și familia prezentatorului TV Christian Sabbagh.Polițistul acuzat că, împreună cu alți opt agenți de la Secția 16, a răpit doi oameni, i-a gazat, iar pe unul dintre ei, dus pe câmp, a urinat, ca să-l umilească în stil mafiot, a sărbătorit decizia judecătorilor, de eliberare din arest la domiciliu, alături de logodnica polițistă și de soții Sabbagh. Imaginile cu vacanța în familie au fost publicate pe site-urile de socializare de soția prezentatorului TV Christian Sabbagh și de iubita lui Viorel Șeicaru, care par cele mai bune prietene.

Viorel Șeicaru a fost eliberat recent din arest la domiciliu, unde se afla de jumătate de an, după ce a fost scos din Penitenciarul Rahova. Șeicaru a fost trimis după gratii în iunie 2021, când, din arest la domiciliu, după moartea victimelor, a trimis un polițist ca să o convingă pe complicea Beatrice Turcu să-și schimbe declarațiile date în fața procurorilor.

Anterior, alt torționar din gașca de la „Circa 16”, Dorin Nine, a trimis un mafiot din gruparea Sportivilor să negocieze cu fratele uneia dintre victime, pentru ca aceasta să își retragă plângerea. La scurt timp, victimele torționarilor au murit din „cauze neprecizate”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img