sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lidia Buble, detalii intime din relatia ei cu Razvan. “Imi spune povesti, povesti pe care…”

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble si Razvan Simion formeaza unul dintre cele mai frumoase, solide si energice cupluri din showbizz-ul autohton. Cei doi au o relatie de cativa ani si se inteleg de minune.

Lidia Buble, 25 de ani, si Razvan Simion, 38 de ani, nu se feresc sa vorbeasca deschis despre relatia lor si despre momentele intime, ba chiar frumoasa artista a oferit si cateva detalii picante din relatia lor: „Eu stau pana adorm pe telefon, il filmez cand doarme, ii bag degetul in nas, il machiez… nu se prea intampla sa fiu fara telefon si fara Instagram.

Se mai intampla sa-mi gateasca, din cand in cand, imi gateste de 2-3 ori pe saptamana, imi spune povesti uneori, povesti pe care le inventeaza pe loc. Eu sunt un copil putin mai mare, recunosc. Mie chiar imi plac povestile, imi spune ca intr-una sunt printesa, in alta sunt vrajitoare. Imi place foarte mult cum citeste el. Mi-e foarte frica, imi plac copiii de innebunesc si imi doresc. Eu ii mai gatesc din cand in cand, se si minuneaza cand ii gatesc eu”, – a marturisit Lidia Buble in emisiunea „Rai da Buni”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img