vineri, 26 aprilie, 2024

Lidia Buble, in fata altarului impreuna cu toata familia ei: „E imbracata in mireasa”

Distribuie:

Publicat:

A fost nunta mare in familia Lidiei Buble! Unul dintre fratii artistei s-a casatorit, iar ea s-a numarat printre invitatii valorosi de la fericitul eveniment. Contrar traditiei, care spune ca nu e bine sa porti o tinuta asemanatoare cu cea a miresei, cantareata a ales sa imbrace o rochie care seamana foarte bine cu una pe care o folosi in ziua in care mergi in fata altarului impreuna cu sufletul pereche. Iubita lui Razvan Simion a fost criticata pentru alegerea vestimentara, dar si pentru mesajul pus la una dintre pozele de album de la nunta fratelui ei.

In varsta de 24 de ani, Lidia Buble a stralucit la nunta unui dintre fratii sai intr-o rochie eleganta, culoarea untului. Marele eveniment a avut loc in weekend, dar cantareata a facut abia azi publice mai multe fotografii. In niciuna insa nu apare iubitul sau, Razvan Simion, astfel ca multi au intrebat-o de el, insa, nu a raspuns niciunui comentariu.

„Si Razvan” „Pai nu s-a maritat ea? Sau cine, ca e imbracata in mireasa”, „E frumoas  in familie… insa sa fii tanara si sa porti rochiile alea de oameni batrani etc. doar pentru religia in care esti crescuta exagerat… indiferent de ce suntem, exista un singur Dumnezeu si atat” sunt trei dintre mesajele lasate de prietenii virtuali.

Lidia Buble, un mesaj acid in legatura cu fosta sotie a lui Razvan Simion

Mesajul scris de iubita lui Razvan Simion la fotografia in care apare alaturi de parintii ei: „Mami si tati” i-a iritat pe mai multi internauti, iar unul dintre ei a rabufnit.

„Inainte sa fi postat poza asta, trebuia sa te fi gandit ca, din cauza ta, doi copii nu mai pot sa mai faca poza cu «mami si tati». Un caz comun de (…) care pozeaza in sfanta, se da cu gled si are o turma care o aplauda. Bravo”, a scris un fan in dreptul imaginii in care Lidia Buble apare alaturi de tatal ei care e pastor penticostal si mama sa. Vedeta nu a raspuns acestui comentariu acid.

Lidia Buble si Razvan Simion sunt impreuna de aproape 3 ani

In vara lui 2015, Razvan Simion a anuntat ca s-a despartit de sotia sa, Diana, dupa 15 ani de mariaj. Cei doi au impreuna doi copii, o fata si un baiat. Anuntul a venit dupa ce presa a vuit despre o posibila relatie intre Razvan Simion, prezentatorul emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”, si cantareata Lidia Buble. Lidia Buble este din Deva, are noua frati si face parte dintr-o familie de penticostali, iar relatia cu Razvan Simion, confirmata ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img