sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Lidia Buble, tinta criticilor dupa o fotografie postata pe o retea de socializare

Distribuie:

Publicat:

Lidia Buble a postat pe contul de socializare o imagine, in care apare intr-o ipostaza mai putin obisnuita, iar fanii au taxat-o imediat. Mai mult, unii cred ca fotografia este prea indrazneata.

Prietenii virtuali au atacat-o pe artista din cauza pozitiei pe care a ales-o pentru a se poza. Au jignit-o si i-au scris zeci de comentarii in care i-au dat sfaturi cu privire la tinutele pe care le alege.

 „Explica, te rog, poza asta, daca ai tupeu. Sunt tare curioasa ce ne spui. Sauuu…..ti-i dor de niste comentarii urate”; „Pe bune? Chiar ne-o arati pe fata?! N-ai nicio scuza sa fii atat de nesimtita”, „Probabil asa a vrut fotograful sa se vada luna si chilotii! Apoi ne mai miram de ce copiaza fetili?apoi sincer Lidia draga ar trebui sa te mai gandesti si la parintii tai ?te plac ca artist, dar unele poze te depasesc ??‍♀️sorry”, „Iti ador vocea si imi placeai foarte mult, dar ma intreb acum unde ti-a disparut discernamintul? Confunzi cred nonconformismul cu ridicolul. Stii… si altii confunda *Zarea* cu sampania!”, sunt doar cateva dintre comentariile lasate de internauti.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img