marți, 16 aprilie, 2024

Lidia Fecioru – Cum iubeste fiecare femeie din zodiac: „Balanta este femeia pisica”

Distribuie:

Publicat:

Lidia Fecioru – Cum iubeste fiecare femeie din zodiac – Fiecare femeie este unica. Lidia Fecioru ne dezvaluie cum iubeste fiecare nativa a zodiacului.

Femeia Berbec
Femeia din zodia Berbec este considerata sotia-rival. Are nevoie de un barbat puternic in viata ei, pentru a o ajuta sa tina piept provocarilor vietii.

Femeia Taur
Femia Taur este considerata sotia-motivator. Se casatoreste cu barbati draguti si amuzanti – nu le plac barbatii terchea-berchea, ii prefera pe cei de succes.

Femeia Gemeni
Femeia din zodia Gemeni e sotia-oglinda, fiind plina de misticism. E secretoasa, dar si periculoasa in acelasi timp. Stie sigur ce a ales sa isi ia alaturi, dar nu ii va arata acest lucru. Un barbat puternic si rezistent poate fi fericit cu o astfel de femeie. De multe ori, e parasita de partener, pentru ca incearca sa le controleze viata.

Femeia Rac
Femeia Rac este considerata sotia-ideala. Barbatii trebuie sa le convinga serios sa se marite. Sotul se va bucura de un intreg arsenal – o femeie frumoasa, desteapta, o buna gospodina si amanta. Cel mai important lucru pentru femaia Rac este familia.

Femeia Leu
Femeia din zodia Leu este sotia-printesa. Nu se casatoreste decat cu un barbat care sa ii puna lumea la picioare. Viitor sot va trebui sa ii ofere tot ce isi doreste si tot ce are nevoie.

Femeia Fecioara
Femeia din zodia Fecioara este considerata sotia-desteapta. Poti vorbi orice cu ea si vei primi sfaturi intelepte. Este si sotie, si prieten, in acelasi timp. Din egoism, nu prea isi lasa sotul sa aiba prieteni si sunt momente in care ataca cu metode sofisticate. Ii trece repede si stie sa isi ceara iertare. Uneori.

Femeia Balanta
Femeia din zodia Fecioara este sotia-pisica. Este draguta si finuta si adora munca intelectuala. Fara ea, casa e pustie. Femeia Fecioara da sens casei si familiei. Are nevoie de foarte multa afectiune.

Femeia Scorpion
Femeia Scorpion e considerata sotia-vrajitoare intrucat poate innebuni de cap orice barbat. Este frumoasa si desteapta si isi ajuta sotul sa reuseasca in ceea ce isi propune. Barbatul ideal pentru femeia Scorpion este puternic si carismatic.

Femeia Sagetator
Femeia din zodia Sagetator este camarad de luata. Trece prin apa si prin foc impreuna cu partenerul ei. Isi alege barbatul in spatele caruia poate sa stea in siguranta.

Femeia Capricorn
Femeia din zodia Capricorn este sotia-cu-principii. Are intotdeauna o idee clara asupra lucrurilor pe care doreste sa le realizeze. Va sti ce are de facut, cu cine trebuie sa se casatoareasca si care este rolul barbatului in familia ei. Nu se va casatori pripit. Este atenta si selectiva.

Femeia Varsator
Femeia din zodia Varsator este sotia-distractiei, caruia ii place spectacolul. Nu este pasionata de gospodarie. Viata ideala de familie trebuei sa fie plina de distractie si aventuri. Sotul nu se va plictisi alaturi de ea.

Femeia Pesti
Femeia din zodia Pesti este considerata sotia-actrita. Nu te vei plicitisi alaturi de ea, e plina de mistere si asteapta ca iubitul sa le intuiasca si descopere. E sensibila si isi doreste ca barbatul de langa ea sa fie ca un zid de piatra. Este o sotie pentru o viata. Daca nu gaseste un prieten in sot, pleaca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img