News Flash:

Lidl a inchis joi unul dintre cele trei magazine din Drobeta-Turnu Severin

1 Mai 2014
1900 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidl a inchis joi unul dintre cele trei magazine pe care le detine in Drobeta-Turnu Severin, oferind tuturor angajatilor alternative pentru a ramane in continuare in cadrul companiei, a anuntat retailerul, care are plan pentru acest an 15 deschideri noi.

 "Fiind construit pe un teren inchiriat, magazinul Lidl situat pe bulevardul Mihai Viteazu, nr. 3 bis, a apartinut initial lantului de magazine Plus. Din cauza faptului ca acesta a devenit neconform standardelor Lidl si in acelasi timp neprofitabil, a fost luata decizia inchiderii lui. (...) Tuturor angajatilor acestui magazin li s-au oferit solutii alternative pentru a ramane in continuare in cadrul companiei", se arata intr-un comunicat al Lidl.

Potrivit sursei citate, compania optimizeaza permanent portofoliul de magazine si depozite, aceasta operatiune presupunand atat cumpararea unor terenuri in locatii strategice, renovarea altora, cat si renuntarea la un magazin neprofitabil, amplasat pe un teren a carui chirie era mult prea mare.

"Lidl continua planurile de expansiune in Romania in orase medii si mari, cu peste 30.000 de locuitori si intentioneaza sa deschida pana la finalul anului pana la 15 noi magazine. Totodata Lidl a achizitionat terenul pe care este construit Sediul Regional Nedelea din judetul Prahova", se mentioneaza in comunicat.

De la inceputul anului, retailerul a deschis cinci magazine noi, in Iasi, Arad, Bucuresti, Popesti Leordeni si Timisoara, si a schimbat locatia unui magazin din Targu Mures. Reteaua Lidl numara in prezent 173 de magazine la nivel national.

Lidl a intrat pe piata locala in 2010, cand a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Potrivit unui raport al Consiliul Concurentei, Lidl se situeaza pe locul trei intr-un top al marilor retaileri, dupa vanzarile din 2012, fiind depasit de Kaufland si Carrefour.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.051328 (s)