joi, 28 martie, 2024

Liga 1: FC Voluntari scapa de retrogradarea directa dupa un meci dramatic. Timisoara a retrogadat

Distribuie:

Publicat:

FC Voluntari a scapat de retrogradarea directa din Liga 1 si va merge la barajul cu Chindia Targoviste, dupa egalul realizat in ultima etapa de play-out, in compania celor de la Juventus Bucuresti, scor 2-2.

Golurile au fost marcate de Stefan pentru gazde, in minutul 39, respectiv Adrian Balan in minutul 57, plus Mihai Alexandru pentru Juventus in minutul 85, iar golul decisiv a venit din penalti in minutul 88, marcat de Florin Cernat.

Ilfovenii au avut mari emotii in acest meci, intrucat la pauza, Voluntariul era in liga secunda la scorurile inregistrate pe cele doua stadioane, avand in vedere ca Timisoara conducea la Concordia cu 1-0.

Lucrurile pareau ca se linistesc dupa golul marcat de Balan in minutul 57, dar lovitura de teatru avea sa vina in minutul 85, cand Mihai Alexandru a scapat singur cu Minca si nu i-a dat nicio sansa fostului rapidist.
Putine minute s-au bucurat timisorenii, caci despre ei este vorba aici, caci cei de la Voluntari au egalat 3 minute mai tarziu, dupa un gol marcat din penalti de Florin Cernat, dupa un hent in careu facut de defensiva gazda.

FC Voluntari, trupa lui Adi Mutu, scapa de retrogradarea directa si va juca un baraj in dubla mansa cu Chindia Targoviste, locul 3 din Liga 2, pe 9 si 13 iunie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img