sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Lili Sandu, despre cum reuseste sa isi pastreze o silueta de invidiat

Distribuie:

Publicat:

La 38 de ani, Lili Sandu are o silueta de invidiat, iar pentru asta, vedeta munceste foarte mult pentru a arata ireprosabil. De-a lungul timpului, a marturisit ca nu face doar sport, ci tine cont si de un regim cat mai sanatos. Vedeta a vorbit pe blogul sau despre sesiunile de pilates care o tin in forma, antrenamenul fiind unul foarte complex.
 
“In urma cu ceva ani, vreo 9 as zice, pe cand ma aflam in Los Angeles abia stabilita acolo, un nou tip de atrenament care crease mare buzz printre celebritati mi-a atras atentia si m-a facut sa-l incerc. De la Madonna la Demi Moore, Cameron Diaz, Kate Hudson, Sofia Vergara, Natalie Portman pana la modelele celebre de la Victoria’s Secret, aceste superbe femei practica cu sfintenie tipul acesta de antrenament: Pilates! Recunosc ca sesiunile pe care le-am facut atunci au fost destul de putine pentru a-mi da seama cu adevarat ce inseamna Pilates dar chiar si asa simteam mereu o stare de bine la sfarsitul fiecarui antrenament”, a spus Lili Sandu, care ulterior a inceput un program strict de pilates.
 
“La inceputul programului de sase saptamini, mi-am setat obiectivul de a-mi transforma corpul prin tonifierea musculaturii, imbunatatirea posturii si eventual, scaderea in greutate (desi nu era prioritar, dar stiti cum suntem noi, femeile). Acum, la finalul acestor sase saptamani, va pot spune ca rezultatele exista, sunt vizibile, iar eu sunt tare multumita de ele, desi sunt inca la inceputul acestei calatorii.
 
Am scazut 2cm in talie (de la 64cm la 62cm), 3cm la solduri sau hips (de la 98cm la 95cm), iar patratelele incep sa se vada, in asteptarea costumului de baie :)) (Silviu ma aproba). In greutate, am scazut un kilogram (cam 900gr mai exact) si sunt la greutatea mea ideala. Desigur ca la aceste rezultate a contribuit si programul meu alimentar sanatos. Dar mai mult decat atat, ma simt mult mai bine per total. Dupa fiecare sedinta de pilates, in care lucrez la o intensitate destul de ridicata, ies de la studio cu o atitudine pozitiva si o putere de concentrare mai mare pentru restul zilei si desi de multe ori resimt febra musculara, recunosc ca abia astept sa vina urmatoarea sesiune”, a mai mentionat ea.

sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img