joi, 28 martie, 2024

Lino Golden, ironizat de Zanni, apropiat al lui Alex Velea. Ce postare a făcut fostul prieten al trapperului

Distribuie:

Publicat:

Lino Golden este ținta atacurilor venite din partea membrilor Golden Boy Society. Zanni, apropiat al iubitului Antoniei, a postat în nenumărate rânduri înțepături la adresa trapperului, care odată îi era prieten. După ce i-a publicat numărul de telefon, Zanni îl ironizează pe Lino Golden, chiar pe pagina lui de Instagram. Lino îi aduce acuzații dure lui Zanni, spunându-i că este un necunoscut, dar și un pedofil. Totodată, trapperul spune că apropiații lui Velea continuă să râdă de tatăl lui mort.

"Că ați râs de aspectul meu-am întețeles. Că mi-ați spus numărul de telefon online-am înțeles. Dar să râdeți și să faceți mișto de tatăl meu care este mort mi se pare penibil, jignitor și o lipsă totală de creștere. Tu necunoscutule încerci să îți faci un nume prin jigniri și profiți de situație. Mai jignitor mi se pare faptu că se permite să faci așa ceva. Numele ți-l faci prin muncă, cum am făcut EU!", a scris Lino în mediul online.

Citeste si:În ce hal a ajuns să arate Daniela Gyorfi. Scandal pe internet. „Te-ai desfigurat pe bani” – evz.ro

Pe de altă parte, Zanni, artist din Golden Boy Society a sters postarea cu numărul de telefon al lui Lino Golden, însă a ținut să precizeze câteva lucruri. „Eu sunt ăla care exagerează? Îți folosești influența pe care o ai și pui oamenii să-mi dea report pentru pedofilie? Asta nu mai e glumă, aici deja o dăm în altele și aici nu mai am nici eu nici o limită. Ai râs d emine că stau la cămin, m-ai înjurat de mama și de tatăl pe care nu îi cunosc, dar să faci alte glume cu mine, de ce aș mai avea limite? O dai în victimă, că vai ce ți-a făcut „orfanu' ăsta”. A zis că plătește pe unu să mă bată, să vină, că mi-am mai luat bătaie”, a fost răspunsul lui Zanni din mediul online.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img