vineri, 19 aprilie, 2024

Liverpool, probleme de lot inainte de meciul din Liga Campionilor: Fara Divock Origi la meciul cu Napoli, Andrew Robertson ar putea lipsi si el

Distribuie:

Publicat:

Liverpool nu se va putea baza pe atacantul Divock Origi la meciul cu Napoli, de marţi, din grupele Ligii Campionilor. De asemenea, fundaşul stânga Andrew Robertson este incert pentru partida din Italia, anunță MEDIAFAX.

Jurgen Klopp, manager-ul lui Liverpool, a anunţat că Origi a suferit o accidentare la gleznă în meciul de campionat cu Newcastle, de sâmbătă, scor 3-1, şi va absenta o săptămână sau două: „Accidentarea lui Div (n. red. – Divock Origini) nu este atât de serioasă. Ne aşteptăm să lipsească o săptămână sau două, dar depinde de cum va gestiona el durerera”, a spus Klopp.

De asemenea, Andrew Robertson, un titular obişnuit al postului de fundaş stânga la Liverpool, ar putea să nu evolueze contra lui Napoli din cauza unei lovituri încasate. Decizia finală va fi luată de marţi, după ce se vor realiza mai multe investigaţii: “Robbo (n. red. – Andrew Robertson) nu s-a antrenat azi (n. red. – luni), deci va trebui să vedem. Nu e o accidentare gravă, e mai mult un mod de precauţie. Nu se ştie 100% dacă va fi disponibil, dar îl vom testa marţi şi vom vedea”, a mai spus Klopp.

Pentru meciul cu Napoli, Jurgen Klopp a selectat 20 de jucători care să facă deplasara pentru meciul din Italia: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold

Liverpool, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, va debuta în noua ediţie a competiţiei marţi, de la ora 22:00, pe stadionul San Paolo, contra lui Napoli. Din grupa E a Ligii Campionilor mai fac parte Salzburg şi Genk.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img