vineri, 19 aprilie, 2024

Livian o pune la zid pe Stefania de la Puterea dragostei. Fostul concurent o critica dur, pentru ca a facut publice imaginile in care apare desfigurata: „Acum nu-ti mai este rusine? De ce iti joci cartea de victima acum?”

Distribuie:

Publicat:

Scandalul în care este implicată Ștefania de la Puterea dragostei a atras atenția foștilor colegi de platou. Dacă cei mai mulți dintre ei consideră că bruneta nu merita un astfel de tratament, iată că alte voci o critică pentru că nu a spus nimic până acum.

Livian a postat un vlog pe canalul său de YouTube, în care o critică dur pe Ștefania pentru că a păstrat tăcerea timp de mai multe luni de zile și nu a spus nimănui că fostul ei iubit este un bărbat periculos. Fostul concurent de la Puterea dragostei spune că nu tolerează violența fizică asupra unei femei și îi îndeamnă pe susținătorii lui să nu lovească niciodată o femeie.

„Nu sunt de acord cu violența asupra unei femei. Oricât îi ea de a dracului, oricât te-ar fi înșelat. Nu. Și când te-a înșelat, cel mai dureros lucru pe care poți să-l faci pentru ea, să-l simtă, nu s-o bați, că bătaia trece și după două zile e la fel. Încă știți cum povestește cu prietenele ei? Cel mai tare știti ce o doare? „Ieși din fața ochilor mei!” Băieți, nu bateți lupoaicele! Mai bine indiferență. Aia doare cel mai tare”, a spus Livian.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img