joi, 25 aprilie, 2024

Liviu Dragnea a incins gratarul la sediul PSD. Serveste mici cu internautul care a pierdut pariul – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea da mici la sediul PSD in aceste momente si l-a primit pe oaspetele care a pierdut pariul sa aduca naveta de bere. Se asteapta si un protest, care a aparut pe Facebook imediat dupa anuntul liderului PSD. Evenimentul creat pe pagina de socializare se numeste ”Gratar la Dragnea”, peste 10.000 de persoane bifand ca sunt interesate sau vor sa participe.

Dragnea a castigat pariul cu un internaut care l-a pus de demonstreze ca el isi posteaza mesajele pe Facebook. Liderul PSD a fost provocat sa demonstreze ca el este cel care scrie mesajele pe pagina de socializare.

In replica, liderul PSD a postat o fotografie cu el la volan. Fotografia a fost facuta de iubita sa, Irina Tanase care il si ajuta sa raspunda la comentarii. Internautul a recunoscut ca a pierdut pariul si ca vine cu o naveta de bere, iar Dragnea a promis, la randul lui, ca va da micii, la sediul central al PSD din Aleea Kiseleff.

Imediat, pe Facebook a aparut si un anunt pentru un miting, luni, intitulata ”Gratar la Dragnea”. ”Gratar. Dragnea da micii. A zis ca sa ne tinem de cuvant si sa mergem. Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai. Firea se ocupa de salata si transport dupa, pt cine bea. Dancila o sa ne cante!, se arata in prezentarea protestului.

Peste 2.000 de persoane bifasera ca merg la aceasta actiune, si peste 7.000 erau interesate de eveniment.

Dragnea a transmis, insa, ca nu ii va primi la sediul central. “Acel domn care a pus pariu pe o naveta cu bere ca eu nu sunt la volan – caruia i-am livrat selfie – l-am intrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus ca isi tine promisiunea, eu am spus ca, fiind o gazda buna, aduc micii si va spun ca aduc mici din Teleorman. Va astept sa veniti acolo si sper sa mancati cu mine macar un mic sau doua persoane la un mic, daca nu aveti curaj unul intreg, si sa bem o bere. Si cu alcool, si fara alcool”, a spus liderul PSD.

Dragnea a tinut sa le transmita celor peste 2.000 de persoane care au bifat ca vor sa vina la sediul PSD, lunea viitoare, ca nu ii va primi si ca nu vor intra in sediu.

“Nu, pentru ca nu cu ei am discutat. Eu n-am facut ramasag cu ei. Mai era o doamna care ar fi vrut sa vina si  a zis ca bea doar limonada. Asa, de unde sa am eu atatia mici, domnisoara, sa vin la toti oamenii cu care mi-ar fi drag (…)”, a continuat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img