vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „Habar nu are sa vorbeasca despre economie. Vrea sa semene neincredere”

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a lansat un atac la adresa lui Klaus Iohannis si a fostului presedinte Traian Basescu, spunand ca „vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati, frustrati”. 

„Toti cei de dreapta, toti acei guralivi care imprastie ura si dezbinare, ca sa le poata reusi acest lucru, au nevoie ca o mare parte din Romania sa stea in saracie si noroi si fara acces la civilizatie”. 

„Doar sa va aduceti aminte cat urla Basescu, cand eu eram ministru al Dezvoltarii, impotriva acestui program de dezvoltare locala. Cat injura Iohannis acest program si incearca sa-l blocheze. De ce? Ei vor in continuare ca o mare parte dintre romani sa sufere, sa fie suparati, frustrati ca sa poata sa le insamanteze acea samanta otravita de dusmanie, de dezbinare”. 

„Dupa doi ani de zile am reusit sa identificam o parte dintre piedicile tuturor lucrarilor. Pe de o parte procurorii, pe de alta parte birocrati care spun ca nu pot sa faca asta pentru ca nu ai voie. Si stam cu banii, cu documentele, cu proiectele si nu putem sa incepem proiectele. E singura tara din Europa si din lume in care se intampla asta”, a mai spus Dragnea. 

„Iohannis habar nu are sa vorbeasca despre economie. Si el si slugile lui de la PNL, dar sunt foarte bine pregatiti sa semene neincredere. Spune ca nu mai avem bani de pensii, de salarii, dar in fiecare an au fost si bani de pensii si de salarii. In acest an, in septembrie, punctul de pensie va ajunge la 1265. Anul viitor va fi 1771. Practic in 2020 toate pensiile din Romania vor fi cel putin duble. Deranjeaza, sigur ca derajeaza, fiindca sunt prea multi oameni multumiti si minciuna nu-si mai gaseste locul”, a mai spus presedintele Camerei Deputatilor. 

Dragnea a mai spus despre Klaus Iohannis ca nu a facut ''absolut nimic'' in cei patru ani de mandat care sa fi ajutat Romania sau pe romani.

"Ce-a facut acest domn in Romania? Ce-a facut Iohannis patru ani? Este o intrebare atat de simpla: ce a facut acest om cat a fost presedinte? Eu nu am gasit un singur lucru, o actiune, un gest care sa fi ajutat Romania sau pe romani, absolut nimic. In schimb, am vazut ca este deasupra legii. E de notorietate, sunt documente cu case matrasite. Da socoteala? Nu! Zeci de dosare care au fost inchise de catre acelasi om in jurul caruia face garda sa nu cumva sa fie schimbat de acolo", a spus Dragnea

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img