joi, 28 martie, 2024

Liviu Dragnea este SIGUR ca MOTIUNEA va trece!

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea are pregatite opt nume care vor fi prezentate Comitetului Executiv National al PSD, organ de conducere care va alege viitorul premier. Potrivit surselor din PSD, lista lui Dragnea arata in felul urmator:

     Florin Georgescu – prim-viceguvernator al BNR, fost ministru de Finante in Guvernul Ponta 1.

     Sorin Ducaru – reprezentant al Romaniei la NATO, asistent al secretarului general, fost ambasador la ONU si in SUA.

     Simona Miculescu – prima femeie din istoria diplomatiei romane careia i s-a conferit rangul diplomatic de Ambasador, reprezentant al Romaniei la ONU.

     Eugen Teodorovici – fost ministru al Fondurilor Europene si, ulterior, al Finantelor Publice in Guvernul Ponta.

     Mariana Gheorghe – manager general OMW Petrom.

     Nicolae Istudor – rector al Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

     Viorica Dancila – europarlamentar PSD, presedintele Organizatiei de Femei a PSD.

     Sorin Moisa – europarlamentar PSD, fost asistent al comisarului european Dacian Ciolos.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca discutiile despre un nou guvern vor incepe imediat dupa motiune iar de data aceasta o sa propuna mai multe variante de premier, deoarece inca simte “usturimea” de la o singura varianta.  “Discutiile pentru noul guvern vor incepe dupa motiune, in seara respectiva. O sa convocam un Comitet Executiv National dupa motiune, dar nu cred ca chiar in seara motiunii, la o zi-doua, eventual”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca de aceasta data vor fi mai multe propuneri pentru functia de premier iar CexN va decide cine va fi cel nominalizat.  “Am discutat cu cativa colegi si sunt cateva variante pe care o sa le propun Comitetului Executiv National, nu va fi doar una. Voi propune mai multe variante. Si acum simt usturimea de la o singura varianta”, a afirmat Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img