vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea, iesire INCENDIARA la adresa lui Klaus Iohannis: ‘E incapabil sa dea un motiv serios’

Distribuie:

Publicat:

PSD critică anunţul preşedintelui Klaus Iohannis privind respingerea propunerilor de miniştri la Dezvoltare şi Transporturi, afirmând că şeful statului este "incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles"; că acesta pare că a început campania electorală, concluzia social-democraţilor fiind: "Preşedintele face rău României!".

"Preşedintele este incapabil să dea un motiv serios şi de înţeles pentru care continuă să respingă miniştrii propuşi şi să ţină blocate două domenii importante. Iohannis pare că a început deja campania electorală şi refuză de astăzi să mai fie reprezentantul tuturor românilor care, indiferent de opţiunile politice, vor să se termine aceste conflicte. Prin toate aceste atacuri politice Preşedintele face rău României!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a partidului.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, luni seară, că în cursul acestei săptămâni va respinge din nou propunerile de miniştri transmise a treia oară de Guvern pentru Transporturi (Mircea Drăghici) şi Dezvoltare Regională (Lia Olguţa Vasilescu).

”Aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Într-o zi-două vor fi reexaminte documentele şi expediate la guvern. Motivele o să le citiţi când o să vedeţi scrisorile”, a declarat preşedintele Iohannis.

El a spus că recomandă Guvernului să studieze motivele de refuz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img