joi, 28 martie, 2024

Liviu Dragnea ii ATACA pe socialistii europeni: ‘M-am vazut cu ei! M-am vazut degeaba’

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a participat joi la Suceava la alegere noului președinte PSD Suceava. În conferința de presă de la final Dragnea a spus că s-a întâlnit la Madrid cu socialiștii europeni „degeaba”.

„Vreu să-l felicit pe domnul Ioan Stan pentru faptul că în sfârșit a fost ales președinte. S-a tot amânat această conferință. Prima dată când a fost programată de Codrin Ștefănescu am anulat-o că mi-a zis Viorica, mă rog… doamna prim-ministru, să merg la Madrid să mă văd niște oficiali europeni. M-am văzut! M-am văzut degeaba! L-am amânat. A doua oară s-a însurat Claudiu cu Olguța… Ioan Stan are capaciteatea să vă unească și să vă conducă spre un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare, și dacă țineți neaparat și la cele prezidențiale”, a spus Liviu Dragnea.

Dacă la Madrid liderii socialiștilor europeni au căzut de acord cu Liviu Dragnea, ulterior relațiile s-au răcit total.  Președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Serghei Stanishev, anunța ulterior că relațiile cu PSD sunt înghețate până la alegerile europarlamentare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img