joi, 18 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, ironic la adresa lui Serban Nicolae: “Sa nu facem din niste oameni vedete, nefiind cazul”

Distribuie:

Publicat:

Radu Tudor a vorbit cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre actiunile lui Serban Nicolae din Comisia juridica a Senatului.
Seful PSD a spus ca si situatia altor parlamentari ai partidului va fi discutata, pentru ca sunt propuse legi care nu tin de programul de guvernare si care afecteaza imaginea PSD.
„Este un subiect pe care il vom discuta in Comitetul Executiv National. Va fi un subiect extrem de serios, dar nu numai acest subiect, pentru ca mai sunt situatii in care colegi de-ai nostri, presedinti de comisii sau membri in comisii, au initiative care nu au nicio legatura cu programul nostru de guvernare si nu asta s-a discutat cu ei inainte sa fie propusi pe liste”, a spus Dragnea.
„Pot fi multe motive. Nu vreau sa speculez, vreau sa avem o discutie barbateasca, sincera, in interiorul partidului si sa luam niste decizii care sa nu mai permita pe viitor sa se mai intample astfel de lucruri”, a mai spus Liviu Dragnea.
Dragnea, despre Serban Nicolae: „Sa nu facem din niste oameni vedete, nefiind cazul”
Liderul PSD a spus ca si alte persoane din partid sunt „suparate” pe acest comportament.
„Si eu, si colegii mei, dar si colegii de la ALDE, sunt pusi de multe ori in fata unor astfel de situatii. Colegi de-ai nostri au senzatia ca sunt persoane fizice”, a subliniat Dragnea.
Intrebat despre comportamentul lui Serban Nicolae, pe tema legii gratierii, Dragnea a raspuns ironic.
„Eu sunt un om modest, dar sa nu facem totusi din niste oameni vedete, nefiind cazul. Eu nu aveam ce sa vorbesc cu domnul Serban Nicolae astazi. Eu aseara am postat un mesaj pe Facebook, am asteptat sa fie luat in seama acel mesaj. A fost luat in seama. Voi discuta cu Serban Nicolae de fata cu colegii mei in CEx. Asta nu insemana ca trebuie sa stau la coada sa vorbesc cu Serban Nicolae”, a spus el.
Sursa: antena3.ro 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img