sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, MESAJ pentru Klaus Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, in aceasta seara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca sedinta CSAT pentru buget va avea loc marti, ca nu intelege de ce presedintele Klaus Iohannis intarzie avizul pentru proiectul de buget.

“Asa cum stie toata lumea, anul trecut, proiectul de buget a fost adoptat intr-o zi, a doua zi a fost trimis avizul CSAT. Nu s-a dorit acest lucru. Guvernul a transims proiectul la Administratia Prezidentiala, Guvernul era pregatit sa astepte pana la orice ora. Noi, la Parlament, la fel, eram pregatiti sa asteptam pana la orice ora. CSAT putea fi convocat intr-o ora. Nu am reusit sa inteleg notiunea termenului de celeritate de azi pana marti. Da, avizul este consultativ, dar asteptam pana marti sedinta. Asteptam sa se termine cu celeritate sedinta CSAT.”

Presedintele PSD a explicat ca presedintele nu este la prima astfel de intarziere.

“Din pacate, asa s-a intamplat si cu alte proiecte de legi, doar doar sa se intarzie proiectele care ar putea aduce o viata mai buna pentru romani. De ce s-a ajuns la aceasta concluzie, nu pot sa inteleg.”

“Ministrul de Finante a discutat cu fiecare ordonator principal de credite si a explicat ca fiecare institutie are suficienti bani pentru functionarea in regula. Nu se pune problema sa existe vreun risc in ceea ce priveste functionarea statului”, a explicat Dragnea.

“Scrisoarea presedintelui catre Sorin Grindeanu este un gest politic si foloseste orice gest pentru a lovi, pentru a ataca, pentru a critica guvernul”, a punctat Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img