sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, mincinosul mincinosilor! Lider slab si vanzator de tara?

Distribuie:

Publicat:

Cine a crezut ca Liviu Dragnea poate reprezenta garantia unei politici noi la nivel national s-a inselat amarnic. In ultimii ani, Liviu Dragnea a dovedit inca o data daca mai era nevoie ca este un lider slab, un vanzator de tara si un mincinos notoriu. 

De ce vanzator de tara?

Pentru ca este santajabil cu dosarele lui si pentru ca este incapabil sa inteleaga ca Romania este vanduta bucata cu bucata la straini. Din cauza unor lideri ca Liviu Dragnea s-a ajuns ca toate investitiile sa fie dirijate spre Ardeal. Tocmai de aceea se va ajunge ca toti banii din infrastructura sa fie dirijati spre Ardeal, pentru ca interesul Germaniei este ca Ardealul sa fie rupt de Romania. De ce nu reactioneaza Dragnea? Pentru ca sta tot timpul cu frica in san ca va ajunge la puscarie, intr-unul din dosarele in care este cercetat penal. Si atunci, nu ar fi normal ca Dragnea sa-si dea demisia si sa lase in locul lui un lider politic care sa se poata bate pentru interesul national?

De ce mincinos?

Din simplul motiv ca a anuntat sus si tare ca atat timp cat va fi el presedinte la PSD nu va mai impune oameni pe listele organizatiilor judetene la alegerile parlamentare. Ce s-a intamplat in realitate? Listele trimise de organizatiile judetene au fost triate la sange de presedintele Liviu Dragnea, care a inversat ordinea pe liste, a taiat oameni de pe lista si a impus in fiecare organizatie oameni apropiati lui, dar care nu au nicio legatura cu filialele respective. De exemplu, la Iasi va fi parasutat un apropiat al lui Dan Nica, de la Galati, chiar pe un loc eligibil. Ce legatura are acesta cu Iasul? Niciuna. Putem specula ca are o legatura financiara cu liderul PSD, Liviu Dragnea…si se pare ca asta a fost de ajuns. In timp ce oameni cu state vechi in PSD Iasi, care au muncit ani la randul in campanii, au ramas pe dinafara listei, Liviu Dragnea a impus necunoscuti pe locuri eligibile la Iasi. O alta minciuna a lui Dragnea. Liderul PSD a spus textual: “fara fosile pe listele la parlamentare”.

Rezultatul?

La Iasi a fost impus tot de la Bucuresti, Victorel Lupu pe un loc eligibil pe lista de la Senat. Ajuns la venerabila varsta de 67 de ani, Lupu nu merge la pensie asa cum ar trebui ci este promovat senator de Liviu Dragnea. Cand se va termina acest mandat de parlamentar, Lupu va fi depasit demult varsta de 70 de ani. Ce sa caute un om la aceasta varsta in Parlament? Iata ca la PSD nu s-a schimbat nimic de cand este Dragnea la putere. Pe timpul lui Victor Ponta, era promovat Neculai Ratoi, sustinut puternic de fostul primar Gheorghe Nichita, iar acum cand baronul pascanean a parasit aceasta lume, PSD a mai gasit o tanara speranta: pe Victorel Lupu.

Degeaba au votat membrii organizatiei de la Iasi o lista cu oameni la Parlamentare, ca Dragnea a impus tot pe cine a vrut el pe lista la Parlamentare. El este un tigan de Teleorman, care se comporta ca un bulibasa. Exact acelasi lucru s-a intamplat si la PNL, unde liberalii au votat niste nume pentru parlamentare, dar de la Bucuresti au venit cu totul si cu totul alte personaje pe locuri eligibile. In aceste conditii, iesenii au de ales intre 2 mincinosi: Liviu Dragnea si Alina Gorghiu.

Liviu Dragnea are avantajul de a conduce un partid mamut care sta tot timpul pe un bazin electoral de aproximativ 40 la suta, astfel ca actualul lider al social-democratilor nu are niciun merit ca formatiunea politica este prima in sondaje pentru parlamentare. In fapt, PSD-ul ar avea nevoie de un nou lider dupa alegerile parlamentare, un lider care sa nu se comporte ca o bulibasa si care sa nu fie vanzator de tara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img