News Flash:

Liviu Dragnea NU scapa de condamnarea din dosarul "Referendumul"

24 Aprilie 2017
1412 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea primeste o lovitura dura din partea magistratilor: presedintele PSD ramane cu condamnarea definitiva! Judecatorii au respins contestatia la executare a lui Liviu Dragnea, in dosarul "Referendumul”, pe motiv ca hotararea nu a fost redactata in 30 de zile de la pronuntare, iar, la data motivarii, presedintele completului care a solutionat cauza nu mai era judecator, pentru ca se pensionase.
Avocatii lui Liviu Dragnea au cerut, in 10 aprilie, aceluiasi complet, sa admita contestatia la executare a presedintelui PSD, in timp ce procurorul DNA a cerut respingerea cauzei pentru ca nu sunt indeplinite conditiile legale. Instanta a respins unele solicitari ale avocatilor lui Dragnea si a stabilit data pronuntarii solutiei pentru 24 aprilie.

Contestatia la executare a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in dosarul "Referendumul", in care a fost condamnat definitiv, in aprilie 2016, la doi ani de inchisoare cu suspendare a fost judecata de Completul de cinci judecatori in urma unei decizii din 7 martie a Inaltei Curti de Casatie si Justitiei.

liviu dragnea presedintele psd ramane condamnarea definitiva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0852 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027508 (s)