vineri, 19 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, parat de Victor Ponta. Ce sustine fostul premier ca ar fi facut seful PSD

Distribuie:

Publicat:

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit ca Liviu Dragnea a fost cel care a negociat faimosul pact de coabitare cu Traian Basescu.
”Cand iei singur deciziile inevitabil unele sunt bune, altele mai putin bune, doar ca trebuie sa ti le asumi si nu trebuie sa le lasi pe altii. Eu am avut prostul obicei sa-mi asum eu tot. De exemplu, faimosul pact cu Traian Basescu. Mi l-am asumat eu. De scris si de negociat, l-a negociat Liviu Dragnea si a fost prezent cu mine acolo.” a dezvaluit Victor Ponta, la DCNews.
Fostul premier a adaugat ca Liviu Dragnea cu Iulian Chifu, fost consilier prezidential, au negociat termenii pactului de coabitare.
”Ei au pregatit draftul si noi am mers acolo”, a adaugat Victor Ponta, care a continuat: ”A fost intotdeauna alaturi de mine, la toate deciziile, bune si rele. (…) Numirea din 2013 a doamnei Kovesi, am discutat-o amandoi, eu si Liviu, acum am ramas eu omul rau. Nu am fost doar eu, am fost doi” a mai afirmat Victor Ponta, care a atras atentia ca ”sunt decizii pe care le imparti cu altii, dar la un moment dat ti le asumi”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img