News Flash:

Liviu Dragnea, prima declarație după ce presa a spus că s-a despărțit de Irina

8 Decembrie 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii

În urmă cu câteva zile presa a început să speculeze potrivit unor surse apropiate lui Liviu Dragnea faptul că politicianul s-ar fi despărțit de Irina Tănase, iubita sa tinerică. Acum, Liviu Dragnea a lămurit totul. Iată ce a afirmat public politicianul.

Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina?

Irina Tănase și Liviu Dragnea au ajuns  să fie unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz. Motivul? Liviu Dragnea este un personaj controversat, iar diferența de vârstă dintre cei doi este încă un „atuu”. Acum, la câteva zile după ce această informație a despărțirii a apărut în presă, Liviu Dragnea a publicat un mesaj pe pagina sa de facebook unde lămurește situația. Politicianul le cere jurnaliștilor să stea departe de viața sa personală și a precizat doar faptul că zilele de sărbătoare le-a petrecut alături de copii.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum.

Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă “știre” e o prostie.

Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu “senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum.

Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris Liviu Dragnea.

Ce a spus Irina Tănase despre zvonuri

Irina Tănase a fost contactată în urmă cu două zile și nu a ezitat să dea un răspuns ferm. Blondina susține că nu există nicio despărțire și că toate aceste zvonuri despre înșelat sunt doar niște vorbe neadevărate aruncate în vânt.

„Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0911 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025778 (s)