miercuri, 27 martie, 2024

Liviu Dragnea, prins in offside. A mers la mare cu un bolid de lux de peste 100.000 de euro, care nu apare in declaratia de avere

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea s-a dat singur de gol pe internet! Relaxat de valurile marii, in timp ce se intorcea alaturi de iubita spre Bucuresti, liderul PSD a intrat in dialog cu internautii si postand un selfie din masina pe care o conducea in acel moment.

Pa faza, internautii au verificat ce vehicul conduce Dragnea si iata ce s-a aflat si postat pe Facebook.

„Ca sa dovedeasca ca e om ca noi, care munceste si plateste taxe, Liviu Dragnea s-a pozat la volan, si-a pozat chitanta de rovinieta si taxa de pod la Cernavoda, ca plateste ca tot muritorul si nu beneficiaza de „privelegii” ca sef de tara.

Numai ca sinceritatea are costurile ei. La Liviu Dragnea ele depasesc suta de mii de euro orice-ar face. Mai precis:

Poza cu rovinieta contine si seria de sasiu a masinii pentru care s-a platit: WBA…. Din aceasta serie de sasiu aflam cu o simpla cautare pe net ca este vorba despre o limuzina BMW Seria 7, diferita de BMW-ul X5 din declaratia de avere a sefului Camerei Deputatilor.

Exista programe care, pe baza seriei de sasiu, iti descriu masina pana la ultimul surub. Masina condusa de Liviu Dragnea (nu spun ca e a lui, sunt curios ce zice el) este un BMW 740 xDrive, din 2015, cu un motor de 3.000 cmc, 320 CP, negru, piele nuanta mokka la interior, cu toate dotarile posibile si probabil si ceva peste: trapa, volan incalzit, comenzi activate prin gesturi, insertii de lemn scump si ceramica la interior, frigider, scrumiera (Smoker package – nu radeti, Dragnea fumeaza), ma rog, tot ce va poate trece prin minte si ceva extra, cum spuneam.

Pretul de baza al unei astfel de masini, fara optionale (multe din ele oricum standard, la nivelul asta), este de 103.471 Euro fara TVA pe site-ul oficial BMW Romania (configuratie pe motorul masinii conduse de Dragnea). Cu optionale, mai punem cateva zecii de mii lejer. La banii astia, voi il intrebati Dragnea daca a platit taxa de pod sau rovinieta?

Apropo, masina e inmatriculata in Teleorman: TR 37 HJX. O sa aflam curand si cui apartine in acte.”

Postarea apartinand lui Bogdan Pacurar a devenit virala, iar acum se asteapta replica – mai mult ca sigur nevinovata – a lui Liviu Dragnea, care inca umbla… Liber(a) la mare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img