vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea REVINE IN FORȚĂ – Florin Iordache anunță CEx la PSD pentru validarea listei la europarlamentare

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, pentru MEDIAFAX, că ședința Comitetului Executiv al PSD va avea loc lunea sau marțea viitoare, iar social-democrații vor valida lista candidaților la alegerile europarlamentare. Reuniunea social-democraților va fi condusă de Liviu Dragnea.

„CEx va avea loc luni sau marți pentru validarea listelor candidaților la europarlamentare”, a afirmat Florin Iordache.

Întrebat de MEDIAFAX dacă unui dintre subiecte va viza remanierea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiției, Iordache a spus că nu, precizând că „după ce mai termină cu discuția despre europarlamentare, după aceea mai discutăm și de alte probleme”.

Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simplă prin care partidele de Opoziție cereau abrogarea OUG 7 privind modificarea legilor justiției și demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, cu 126 de voturi ”pentru”, 148 ”împotrivă” și două abțineri.

Ulterior, vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a declarat, referindu-se la ministrul Justiției, Tudorel Toader, că nu i-a trecut nemulțumirea, dar că nu a putut vota o moțiune inițiată de Opoziție și i-a cerut să vină cu niște „măsuri legislative normale”.

La dezbaterea moțiunii simple, în urmă cu două săptămâni, social-democrații i-au reproșat lui Tudorel Toader faptul că nu a adoptat o Ordonanță de Urgență în privința Codului Penal și Codului de Procedură Penală, așa cum a fost stabilit în CEx al PSD.

Referitor la Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că acesta rămână internat în spital, iar medicii îi vor face infiltrații „care să îl pună pe picioare” în perioada următoare când vor fi alegeri. Secretarul general al PSD a precizat liderul social-democrat va ajunge la operație poate după luna iunie.

Liviu Dragnea este internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie și probleme cervicale, potrivit unui anunț făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img