vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea: “Romania are bani, problema noastra e ca noi marim salariile, iar cei care primesc salarii marite protesteaza”

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, afirma ca Romania nu se va imprumuta de la FMI si respinge astfel informatiile vehiculate in ultimul timp de formatiunile de opozitie.

‘PNL poate sa se imprumute sau USR poate sa se imprumute, ca si asa s-ar putea sa ramana fara bani, s-ar putea sa le confiste banii pentru ca au avut o finantare ilegala a partidului. Romania are bani, problema noastra e ca noi marim salariile, iar cei care primesc salarii marite protesteaza. Nu ne imprumutam’, a declarat Dragnea joi seara la RTV.

Referitor la contracararea efectelor cresterii ROBOR, liderul PSD a subliniat ca isi pune ‘mari sperante’ in colaborarea dintre Guvern si Banca Nationala.

‘Imi pun foarte mari sperante in BNR, in colaborarea dintre Guvern si BNR, pentru ca sunt doua institutii care impreuna au acelasi obiectiv, stabilitate economica si stabilitate financiara. BNR are parghii la indemana pentru a interveni si cred ca o va face, daca nu cumva a facut-o’, a spus Dragnea.

Totodata, pe tema TVA split Liviu Dragnea a precizat ca ordonanta este in vigoare si ca acum este o perioada de optiune. ‘Se discuta intens cu mediul economic, eu sunt absolut convins ca in final toti cei care sunt cinstiti si care sunt buni platnici vor fi multumiti si o vor sustine’, a afirmat el.

Pe de alta parte, Dragnea a spus ca nu se pune problema de a modifica termenul de 1 ianuarie 2018 de la care se va aplica plata defalcata a TVA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img